Saturday, September 3, 2011

Crust-ing the pastry

While waiting for my dough in the fridge to set about 30 minutes, I'd better do something...haha~
Like now..writing..

Nak buat macam mana kan, got lot of request to make blueberry cheese tart..esok ada open house..ramai yang mengidam rupa-rupanya...suppose buat masa raya but me being the nenek, terlupa sangat...hahaha...lagi satu tanda penuaan...

Petang tadi pergi open house dekat Melaka, balik dalam pukul 10pm...Baru teringat esok open house rumah aku..gagagaga~sure tomorrow dah tak sempat nak buat semua sebab nak kena tolong mama masak lagi...terpaksa lah buat after midnight...

Huarghhh~mengantok, but still has to do the pastry (crust of the tart)...esok baru bubuh filling semua. And I need a helper....where's everyone????? sleeping already kot...

Haha~I'm using lil bro fb..then tiba-tiba kawan dia tegur..perempuan..sudahnya aku pi borak dengan budak tu..haha~hai husna (musuh ketat adik aku)!!

Ohkay, dah setengah jam..So i'm going to get the crust done....

Sure going to wake up tomorrow with panda eyes and sore lips..what a good combination eh..

2 comments:

erine roslan said...

post up the pic.. sounds delicious je.. nyum2 :)

Hannah Haykhall said...

ada gambar before je..the actual cheese tart tak ada gambar because was really busy nak cepat-cepat siapkan dia + tetamu datang lagi...the photog yg sepatutnya tangkap gambar pun tak boleh diharapkan..grrrrrr...