Wednesday, October 19, 2011

Tipulah tak cemburu

Ye. Minggu ni (sabtu dan ahad)  official day of convocation for my so called beloved uni. Hmmph, 'tersayang' lah sangat kan. 

Pesta convo? Checked.
Friends coming over for graduation? Checked.
Current mood? Unchecked.

Aku fikir aku cool enough to handle this. But truly, deep down ada sikit 'jealous' over people that going to graduate this session.

Aku fikir aku tak kisah, tapi sebenarnya aku kisah rupa-rupanya.

Haha.

Sejak aku mula masuk uni disini, tak pernah terlintas dalam fikiran aku nak extend, walau satu sem. Dan aku bukanlah muka-muka yang berpotensi untuk extend, pada awalnya. Pada awalnya, semua nampak baik. Smooth. Masa hadapan yang cerah , berpotensi untuk pergi jauh.

Expect the unexpected.

I've learn my lesson. Will keep that in mind.

The best thing about being lost is that, you'll know where you should be heading to after lost in the direction. At least you knew that road you're taken  lead you to nowhere. Swerved once, find a way out then.

Loss and found.

I'm really glad i've once lost.

Really.

Next year I should be wearing my Kebaya for Konvo.Tunggulah.October 2012.

2 comments:

erine roslan said...

takpe.. sikit je lagi then when ur turn come, dah takde cemburu2 dah kan?

jadi kan ia sbgai ur semangat, ok darling?

Hannah Haykhall said...

heeee..

thanks darling..

baik.will keep that in mind.