Tuesday, March 27, 2012

Bisu

Diam itu lebih baik.
(ini apa yang aku fikir sekarang)

Rasa mual dengan semua.
(aku rasa mahu lari)

Sunyi dan beku.
(hati sendiri)

Perubahan.
(sedang berubah dan mencari perubahan)




3 comments:

spitITout said...

kdng2 pun prnh rse nak tinggalkan semua n lari somewhere yg mna x de spe2 knl aku, n build new life there, mcm pelarian ke mna2 pulau terpencil. Wats happened beb??

Hannah Haykhall said...

Kan? Nak lari jauh2.
Sometimes, frust dgn diri sendiri. Expectation tinggi sangat kot. So, now aku nak chill2.
Serabut sikit la few days back. Haih.
Kau nie ape cer? Jangan kata nak lari drpd kuantan ye. Duduk sana diam2! Haha.
Online kat mana ni?

spitITout said...

Biasa aghh beb aku pun a bit serabut jga, bnyk keje bnyk komitment. Serabai n sakai tuh dah jd mcm a part of living dahhh...haha. Nak cube diam2 d sini tuk 3 tahun. Online dr rumah, my mak dah pos broadbnd dr kltn haha.