Wednesday, May 9, 2012

Vanilla life

Selamat pagi dunia!

Haha.. okei now dah nak dekat tengah hari. Kau kena faham version "pagi" dan "malam" bagi aku adalah definasi yang berbeza. Ceh.

Kejap lagi nak pergi kerja. Esok cuti. Heaven. Cuti esok nak basuh kereta kasi dia cun balik, cari perfume kereta bagi dia wangi2, beli cd jason mraz, tengok avengers (kalau tiket tak sold out), beli hadiah mothers day this coming sunday, and blog. Meh, sounds so lame lame lame. Oh ya, and membaca..teehee..

Jap, malam tadi ingat nak tengok avengers time midnite movie, tapi sebab kawan aku nak tgk wayang berduaan dengan pakwe dia, maka aku pun mengundurkan diri. Dah nasib orang single..haih. Tengok wayang sorang-sorang lah jawabnya sebab adik aku sekolah la esok...double haih...

What to write?

Well, life been good..good life. Macam lagu one reupblic tu. Hehe. Tak nak komplen, sebab kalau komplen tu namanya tak bersyukur. Kan?

Lovelife? Skip..

Worklife? Oh ya, i've got one nice work attire. Jadi barista adalah memenatkan lebih2 time waktu puncak..the rush was fun, but tiring laaa..still trying getting the hang of being a good one. Cuma now aku dah terperosok kat kauter barista, dah tak dapat nak mengusha mahupun melihat para pelanggan yang kacak-kacak. Meh...tak tak, maksud aku dah kurang nak berinteraksi bersama pelanggan. Haha. Aku hanya pernah dua kali ada crush pada customer. That's it..hewhewhew.....for now la kan..kejap, kau juga kena faham maksud "crush". It last for 3 days only..haha..

So, How's your life?

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

SleepTalker said...

great also!
beli apa mother's day?

Hannah Haykhall said...

Good good..
Tak tahu nak beli apa ni..

prima donna said...

same here. hoihoi~