Friday, March 18, 2011

busy bee

busy ah sekarang..
nak balik ke tak nak bulan 4 nanti..??
haih~projek tahun akhir tak siap lagi oiiii..
tetiba supervisor cakap semalam aku kena wat statistical analysis lak.
warrrghhh...walaupun masa first year aku dapat A stats *mood berlagak*,  lepas tu harom nak dapat A  untuk lain2 subjek dah pun ... tak fail pun dah kira bersyukur tau tak..
tapi aku dah tak ingat la statistik statistik ni oiii..
regression, binomial and yada yada..
i hate numbers..

haish~esok hari sabtu kena ot (overtime)
aku nak bedah ikan. siapa nak ikot jom...
dah la lab adalah agak 'keras' hokkey..
tskk..*telan air liur*
harap-harap time aku okay dan dipermudahkan urusan oleh Allah.Amin.
dah lah aku ni bukan nye pem'berani' sangat..(sila jangan keji)
tapi tak adalah penakut sangat okayy..hehehehe..

3 comments:

fani (: said...

fuyooo nak main bedah bedah ikan ~
along u better watch out
bawah yassin 2 kotak ok -.-

Hannah Haykhall said...

*bawah* ke bawak..
haish~x ade kena mengena btol lah..

fani (: said...

lol betul lahh perbanyak kan bacaan yassin yeee