Wednesday, March 16, 2011

FB no more

I've officially deactivate my Facebook account.
How cool is that ha? Eheh.
Reasons?

I hate FB.Sorry Mark Zuckerberg!!
And I've finally come to realize that FB is not for me.
I mean, a person like me.
Heh, mengada-ngada.

Lagipun sekarang tengah menghadapi saat-saat genting menyiapkan projek tahun akhir.
Arghhh, takuttttttt...
Tension..(tapi sempat la pulak nak godek-godek blog kan????)

And tension pasal baju semua semakin ketat?
Salahkan baju pulak kan.
Padahal melantak macam harem.
Exercise? Jagan tanya.
Last week sempat buat 2 kali sahaja dalam seminggu workout.
This week? Belum berjalan lagi.
Aduii, tension mak ok!!

Caner nak fit and healthy nih???
Hadoii, susah hati wei.
Tsk, memang tak boleh jadi ni.
Kena tukar plan.
Execute another method.
Haish~

Kepada adikku yang cun melecun ittuew..
Hey, you are not fat ass okay! You are just fine. Awak ingat badan keding-keding tu cantek ke ha?
Awak dah okay la cik ani oiii (berapa kali nak cakap niii).Just perlu tonned kan badan kasi flat abs, and tonned arms je lagi.
TAkpe2, along balik umah nanti kite angkat besi sama2 hokkey???kuikuikui..
Serious cakap nie, ikhlas.
Budak yang ejek awak demok tu kan sebenarnya die jeles sebab badan die kering cam kerengga.
Kan kan kan? si syamil tu kan? anak cik kahar jiran kat umah kite tu kan?
Dah, jangan kawan ngan si syamil tu. Kalau dia ejek jangan nak sentap-sentap okkey.
Tak hot langsung tau. Kalau dia ejek lagi, cakap balas kaw-kaw sembur sampai air liur tersembur kena dekat muka dia.

"wei, aku mintak beras kau ke nak makan ha???"

"apa aku kesah, kau tu handsome sangat ke nak kutuk2 org hah" sambil jegil2 mata.

Errr..ayat yang lain-lain, fikir lah sendiri ye. Hehehehe..Yang penting, kalau die ejek lagi balas la oii..Tak pun, mengadu terus dekat ayah dia. Bukan ke ayah kita besfren dengan ayah si syamil tuh. Hehehehehe...

Oh, okay aku sudah mengarut.
Ciao~

9 comments:

fani (: said...

alolo pssss menangis kot baca
u defend i nyaahhh awww sweet kot :))
hehe bukan orang cakap memang dah tembam pon , geram jee training tiap hari tak slim2 jugakk
btw u kata i cun again awww jangan lah puji ~ HAHA

Hannah Haykhall said...

emo ah kamu..."merebeh air mato" (buat gaya ayah cakap) hahahahah..
well, serius ah you cun la babe..
see the 'kakak' lah kan kan kan...(sila muntah)
ai pun tgh fening ni.pipi ai semakin tembam.dem dem...
camno nak fit kan badan mcm jillian..
btw, you should deactivate your fb too..
PMR beb!!kate nak dslr...

fani (: said...

eyh dah deactive . clapclap
bangga tak :)

Hannah Haykhall said...

serius ah bangga.
adik yg taat.bagus bagus.
serius eh ayah ckp "taik kucin"
keh keh keh.
apo lah ayah.dulu2 marah kite cakap kasar2..
mulut ai penah kene penampor jepun sbb tercakap babik..
mase darjah berapa ntah..pas 2 sumpah tak cakap lagi..
heeeee....
sian korang makan luar je kan..haih~

fani (: said...

haha but best kot makan kat steamboot baru kat senawang
serious sedap ohh
kelakar gila tyme tuhh

Hannah Haykhall said...

makan tak ajak weh.
ai makan megi je tadi.
sian tak?

fani (: said...

eleh i pon dah 2 hari makan maggie
sedap kot
nanti u balik kita pegi lahh

fani (: said...

hey dear...u'r aunt keding okay...
terasa okay....-u'r lurvly aunt @ m'sue-

Hannah Haykhall said...

hohohoh~mak su, sila jangan terasa hokkeyy!!
awk tu dah cunzz tau..
ala, lepas kawin nanti sure berat maksu naik.
xpe xpe xyah risau..heeeeeeeee...