Tuesday, August 16, 2011

Kalau mati sekarang macam mana?



*Currently playing: If I Die Young, The Band Perry*

Oh, lagu ni sangat sedap sampai aku dah replay errr like gazzilion time *okay, exaggerate a bit here..eheh..*
Sila mendengarnya!!!!

Went to jusco today and randomly bought



                                                                         THIS

Dengan harapan untuk mencuba resepi-resepi . Nampak sedap.





Juga rasa macam nak beli banyak-banyak buku itu. Semua. *rambang mata* 




*Rambang Mata #2*

Mujur berpuasa. Kalau tak, mahunya aku rembat semua  barang dua tiga buku. Lepas tu, elok je buku-buku tu tersusun dekat rak buku, tanpa digunakan. *Tipikal impulsive shopping*

Oh, selamat berpuasa semua!

4 comments:

erine roslan said...

i love the song too.

never tired of it.

setiap hari wajib dengar lagu tu...

:)

Hannah Haykhall said...

Yeah taste kte sama lah akak...
Best kan lagu tu, the lyrics super nice plus the lead vocal voice is awesome....
Adik kte sampai dh menyampah dah sebab i always nyanyi the verse...hahaha....

erine roslan said...

hehe and love the song tear us apart jugak..

guess that we have so much things in common :)

Hannah Haykhall said...

glad that you like 'tear us apart' gak..

susah ooo nak cari lagu tu..heeee...