Thursday, September 8, 2011

4 bulan yang akan datang,please be good to me okay.



*Currently Playing : Astair, Matt Costa* ----lagu ni best, bagi aku.


one way ticket: checked

semester registration : checked

semester fees: checked

luggage: ------

stuff to bring back to kch: -----

state of mind: ------ bluerghhh *don't wanna gooo, but got to go.what to dooo laaa*

date of departure: September 13, 2011. 0710-0855. AK5200


Masa mencemburui. Ah, tak apa. Empat bulan sahaja. Dalam tempoh empat bulan, macam-macam boleh terjadi. Sedar tak sedar nanti, dah masuk bulan 1, 2012. Yehuuu~ *tak sabar tak sabar nyeee*

4 bulan terakhir di Kuching. 

enjoy every moment there. take lots of picture. pergi national park. banyak tempat yang aku tak pergi lagi..nak pergi bako national park lagi. cultural village pun tak pergi lagi. panjat gunung gading..

this is why i need my car there..huarghhhh~malangnya ia akan tetap berada di Seremban. Rest in peace my bubu. So gonna miss you while i'm desolated there..When i need you the most, that's when you leave me kan..nasiblah..terpaksalah aku sewa kancil manual yang stereng ketat nauzubillah..haha~ aku pasti, aku sure akan telan airliur, envy tengok orang drive kereta menyerupai my bubu at home..cemburu doe!!! if only aku boleh pos kereta ....

Resolution *for next coming semester a.k.a the final semester* :


enjoy, be happy, be more positive everyday, finished what i've started . score all A's for the subject i'm going to take *mood skema*. jadi budak rajin. attend EVERY class comes rain or shine. baca notes before lecture. be positive. be positive. be positive and HAPPY. Live one day at a time.

4 comments:

Syazwan Che Deraman said...

be positive ok!
heeh.
saya kat sini drive kete sewa kancil.sometimes terkandas di tengah jalan.minyak tak cukup..nak jimat punya pasal.

Hannah Haykhall said...

Hai..eh, tenkiu follow blog nie ..haha
Tulah pasalkan. Kengkadang isi minyak 2 ringgit pun pernah..haha..sewa keta kancil sejam dah 6 ringgit..bagi student, banyak tuh...tapi kalau nak untung, kena keluar ramai-ramai lah kan...

erine roslan said...

gotta cherish the moment because you'll miss kuching someday.

been there done that! :)

Hannah Haykhall said...

haha~yeah...memang kena hargai detik-detik akhir..haha~
tempat jatuh, pasti akan dikenang selalu..
sure akak miss time belajar dulu2 kan..