Wednesday, September 21, 2011

Wan Zack Haikal

Rindunya dekat ayah, adik No.1, adik No.2 dan No.3.
Korang tengok tak Malaysia lawan Jepun tadi???
Aku tengok kejap, lepas tu tak ada siapa nak teman tengok.
Housemate semua tak layan bola.
Kawan baik aku lagi lah, "eh, kau layan bola? Eeee, team Malaysia lembik"
Menyirap aku. Haha. Tak baik kutuk Harimau Malaya.

Bila Jepun skor 1 gol, tambah tambah aku macam menyampah tengok kapten team Malaysia tu,
terus aku tinggalkan tv.
Wan Zack Haikal smart lah nama dia. I loike..haha~Hannah Haykhall. Nak dekat dekat dah tu nama.huhu.

Kalau dekat rumah mesti kita tengok bola sama-sama kan kan kan?
Miss you all lah.
Haish.
Lepas tu jerit jerit macam orang tak betul kalau Malaysia goal.
Sama je semua. Ayah lagi lah, siap kutuk-kutuk kalau player main tah apa apa.
Emo betul.Haha.

4 comments:

Anonymous said...

Paan sorang jee yang tengok match mlm tuu
Geng die aka ayah tak balik hehe

Hannah Haykhall said...

hoih~sian dia sorang sorang layan bola kat tv..

erine roslan said...

oo wan zack haikal yang rambut dyed tu kan?

Hannah Haykhall said...

@erine

alamak, dia dye rambut ke? huhahuahua..tak suka rambut laki yang dyed..seb baik tak minat dia. just suka nama dia je..haha.