Sunday, November 20, 2011

Bosan

I'm so sick. Homesick precisely.
Mengada. Mujur ada kawan baik, kalau tak meroyan dah ni. :D
Baru aku tahu aku tak boleh sorang-sorang nanti aku stress , tanpa disedari.
Penemuan terbaru.

Satu target pun tak tercapai. Adalah sikit. Alasan?
Freakin lazy because cuaca amatlah panas hari ni, boleh?

Lost my mojo, don't know what to do, so mundane.
I miss you lah. Patut ke tak patut?

Yang sebenarnya, aku rindu. Itu puncanya.
Rindu semua yang dekat seberang Laut China Selatan. Semualah.

Rindu mama, ayah, dearest siblings dan kereta. Pftttt. Kereta?
Penting tu. Ehehe. Serta katil dan ya, internet yang laju juga.
Oh lupa, elliptical. Patutlah meroyan, tak workout rupanya.
Sini panas gila. Serius kulit aku makin gelap nih.Haish...gedik.

Tah ape-ape aku ni.
Kalau dah stuck, satu benda berfaedah pun tak jalan.

Hmmm,
Bosan. Cepatlah , nak balik rumah selama-lamanya.
Cepatlah datang wahai bulan 1. Cepatlah berganjak.
Cepatlah exam. Habis je exam, aku nak cabut terus.
Mueheheh. Merdeka.

Kalau aku ada telepathy, aku nak try hantar. Dekat siapa tapi? Oh, player harimau muda jersi no.18. Hye~ awak, umur 18 tapi kenapa nampak macam umur 22 eh? Sebaya lah kita..huhu~
Tapi dia muda sangat. Jadi adik angkat boleh? Ehehe.Ong Kim Swee tu pun smart jugak eh. Berkarisma. Ok, sekarang aku tak pandang Khairul Fahmi .Dari dulu pun tak pandang kot. Tak suka. Tapi thanks lah sebab banyak selamatkan gawang Malaysia. Itu je. Marilah kita tengok  final match sea game nanti. Teringinlah pulak nak pergi stadium, one fine day. Sambil tengok match, sila jangan mencarut ok, tak baik. Mak marah. :)

Sebab lecturer aku dia kata telepathy ni wujud dan dia pernah guna
untuk hantar pesanan dekat husband dia (before they get married). Sebab dia suka sangat bakal suami dia, tapi tak tahu nak cakap macam mana, then akhirnya dengan guna telepathy, they eventually married now. Amazing.
Err, patutkah aku meragui...?
Ok, ini serius.
.
Maaflah, aku banyak mengarut.
Ah, tak peduli.



P/S: Terima kasih atas karangan kau SpitItOut. Harap dapat hantar kat aku lagi. :D Memang terbaik.

3 comments:

Anonymous said...

weyy long kau pernah tak baca enrty yang dikarang oleh lembu semasa lembu itu sembelit ???

kalau tak pernah macam ni lahh ngoman eyhh haiyoo

ratu cantik malaya ~ fani glamour

Hannah Haykhall said...

tolonglah, this is my blog okeyh so sukehati la..haiii laa..

eh, awak jgn nak rampas player pakai jersey no.18 tau. pliss laaa..

SpitItOut said...

sama2 hana.