Tuesday, December 27, 2011

Entahlah

He said.
"We could have been something"

She said.
"Still can be"

He said.
"Perhaps someday"

-Chuck Season 5-

~~~~
Belek-belek handphone. Malam tadi.
I need a decent conversation with a human.
Haha. Then tengok jam, 10.50pm. Malam. Dah tido kot semua orang.
Takpelah.
Then I realized,  macamlah aku boleh luahkan semua.
Bila rasa down, at least hearing someone saying something good to you, then everything going to be perfectly fine.
Ada masanya kau boleh jadi your own saviour, dan ada masanya you just need someone.
Ada masanya you can come out with 1001 reason to be happy, ada masanya tidak.
Ada masanya you have to keep it all to yourself, dan ada masanya you've got to open up.
Sedihnya.
Tak sempat nak menangis, terus masuk tidur.

4 comments:

SpitItOut said...

wat happen beb? r u alrite?

Hannah Haykhall said...

wuwuwuwu..
frust. dengan diri sendiri.
nasihatkan aku sikit boleh tak?
haha.plisss..

SpitItOut said...

haha...klakar btul ko ni ;P ko ni knape frust ngn dri sndri?, slalunya frust2 ni orng frust menonggeng ngn pkwe je..haha. Dah, x yah tonggeng2, x yah down2..ko p dngr 'coldplay -fix u' to cool it down.

ermm.. everythin it's goin 2 b alrite..
no!
hang in there,
no!!
it will be okey,
not it!
It’s going to work out
not it either...
err did I said something strange?
hahaha... dont know wat 2 said, just chill out n believe in urself :]

Hannah Haykhall said...

aduhai, tak kelakar pun weh.
Hmmm..tulah kan aku tengah dengar lagu dia lah ni. Lagu untuk orang frust.:D
Baik2, aku akan "hang in there".
thanks.