Wednesday, December 21, 2011

Winter Song



*Sara Bareilles & Ingrid Michaelson, Winter Song* (Oh, best gila lagu ni.Suka!)


This is my winter song to you.
The storm is coming soon,
It rolls in from the sea

My voice; a beacon in the night.
My words will be your light,
To carry you to me.

Is love alive?
Is love alive?
Is love

They say that things just cannot grow
Beneath the winter snow,
Or so i have been told.

They say were buried far,
Just like a distant star
I simply cannot hold.

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?

This is my winter song.
December never felt so wrong,
Cause youre not where you belong;
Inside my arms.


I still believe in summer days.
The seasons always change
And life will find a way.

Ill be your harvester of light
And send it out tonight
So we can start again.

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?

This is my winter song.
December never felt so wrong,
Cause youre not where you belong;
Inside my arms.

This is my winter song to you.
The storm is coming soon
It rolls in from the sea.

My love a beacon in the night.
My words will be your light
To carry you to me.

Is love alive?

7 comments:

SpitItOut said...

yup, best! did u listen 2 "overboard - ingrid", dat one pun best gak.

Hannah Haykhall said...

best kan? aku dah siap hafal lirik dia satu-satu.haha

overbaord? x dengar lagi.jap g aku pi dengar. tapi sure best punya.lagu dia kena lah dengan jiwa aku.ececeh..

Hannah Haykhall said...

omg. best la 'overboard' tuh.
haha.best3x..dah dengar...
hehe...
I'm fall overboard now.
Lagu 'soldier' pun sedap!

SpitItOut said...

hahah, klakar laa ko ni?? dh stdy ke?? soldier?? ak x dngr lgi, nnti ak dngr.. ahh lgi stu tjuk "you and i", check it out.

Hannah Haykhall said...

ok, aku tak kelakar pun weh...tak study lagi ni hah. menenggek depan lappy usha lagu. aduhh~

aku tak sure bila aku nak insaf ni.sobs..ceramah motivasi dah banyak kali dengar, tak jugak berubah.haha.

study week bermula, sekarang! yeah..
eh, kau dah check it out ke blog tu weh? best tak?hahaha~sila komen okeh..

SpitItOut said...

insaf-ceramah motivasi-x brubah2, see ko mmng klakar,hahaha, ak pn cmtu jga ;P.

Blog tu aku bca random2 je wei, bg aku laa so far laa frm wat i read, ermm i'm really surprised, come on laa 5 years old boy having erection (ko bca x post tu) kah1000x, sungguh klakar.

Seriously is it true?? 5 tahun tu ..so young!! adakah anak sedara aku yg berumur 5 tahun having erection juga?? i'm extremely wonder,haha.

Err.. adakah semua pemikiran lelaki full of pervert thing?? hah.. misteri sungguh tu! Tapikan bg aku lah, x luar biasa sngt klu kaum lelaki ni pervert, not all but mostly lah kot, mungkin semua lelaki itu ada sifat pervert tpi persoalannya sama ada menyerlah atau terpendam diam2, haha.

Hakikatnya lelaki ada 9 nafsu 1 akal, prmpuan 1 akal 9 nafsu. Nafsu 1 mrk tu, benda tulah n itulah kelemahan n dugaan mrk - sex pleasure. Prmpuan 9 nafsu; makan, pakaian, brng kemas, n bla2..

Tpi ats individual jga, klu jenis lelaki x dpt kwl nfsu mrk, sdah tntulah all da time kepervertan menyerlah, sprti dr segi perbuatan; gangguan seksual, orang gila seks or raba2. Ini akan mendorang individu tersebut mnjadi perogol bersiri durjana, nauzubillah..

Yg jenis dpt kwal nfsu, kepervertan mrk hnya dalaman diam2 di imaginasi n kata2 mrk shj..hahah.

Iman dan agamalah cara2 untuk kawal nafsu or kepervertan ini semua, hoho.

Ini pndangan ak laa. Haa aku dh komen okey..:]

Hannah Haykhall said...

Pergh, mantap dan panjang lebar komen kau.haha.

Gila kan, 5 tahun bukan ke masa tu sekolah tadika? Dia matang dengan kadar yang sungguh cepat. Tau-tau. Aku ada baca dia cakap pasal tu. Gila. OMG. Nanti aku nak tanya adik lelaki aku. Dia umur baru 11 tahun. Tak matang lagi kot. Aku balik rumah je sure nak tidur dengan aku. Cehh..tak macho sungguh la. Penakut tidur sorang-sorang.Haha.

Sumpah takut weh. Sebab kau tak boleh expect diorang fikir apa kan.

Sebab tu lah ada kes yang bunuh-rogol (yang budak mahaad umur 17 tuh)sebab awek tu kena paksa oleh pakwe dia. Omg, scary weh.

Yes, kalau dia tahu buat pilihan antara 'dosa-pahala', syurga-neraka', kawah neraka-taman syurga', 'Allah redha-Allah murka' , tak de hal lah kot nak buat benda-benda terkutuk ni hah.

So, sebagai perempuan tak payah lah nak gedik2 sangat kan. Haha. Perempuan gedik pun penyumbang kepada ke'pervert'an mereka. Chill je lah.

Omg, aku nak tulis banyak tapi aku rasa mcm tak sesuai nak cerita kat sini. Nanti ahh aku cerita lagi. Haha.

Take care weh. Result SPP tu dah keluar ke? Apa-apa pun, nanti roger aku lah ek. Hopefully kau dapat. Amin~