Friday, February 24, 2012

Teka teki teka tekuk

Percubaan 1. Hari ini dalam sejarah. Kalau bijak ce teka apa benda nie...hahaha..

Clue : sebelum dibakar, beginilah rupanya.









Hodohnya. Kan? Hihi..Nanti aku update, jadi ke tak mende alah ni. Tengah tunggu dia rest dalam 30 minutes.


- Posted using BlogPress from my iPad

6 comments:

SpitItOut said...

show me da final product..hihi. nyum nyum nyum.

Hannah Haykhall said...

Colah, ni berkat tunjuk ajar kau lah ni. Ajar aku wat meringue tu. Mencabar doe. Aku asingkan egg whites tu siap2 sehari dan biarkan dlm suhu bilik time nak guna. Happy gila bila aku terbalikan mangkuk, pastu meringue tak jatuh..kikikiki.. Fussy lah buat mende alah . Thanks cikgu..!!

erine roslan said...

macaroons ea dik?

Hannah Haykhall said...

Yeah..itu dia jawapan yg dicari..
Bijaknya kak erine. Hihi..

erine roslan said...

sebab akak dulu tengok masterchef and diorang buat macam nie jugak masa nak buat macaroons. thats why boleh teka... hehehe :)

not bad lah actually.. practice makes perfect k :)

Hannah Haykhall said...

Wah, rajinnya akak tengok masterchef...nak cari sumber inspirasi le tu kan...resolusi tahun 2012 , semoga semakin cekap dan terrer memasak okay. Eh, macam dgr bunyi kompang lah pulak...hahahaha...