Sunday, April 22, 2012

Aku terlepas....

# terlepas cerita menarik di panggung. Bummer..

# ter"miss" aktiviti riadah di pagi/malam hari bagi meningkatkan pengeluaran hormon adrenalin dan menurunkan paras hormon cortisol

# ter"skip" waktu lunch atau dinner lantas mensabotaj amalan pemakanan yang sihat.

# tak dapat tengok running man dekat channel 393. Dah terlepas banyak episode. Sad.

# membaca. Dah bebal otak rasanya. Buku2 baru elok bersusun atas rak tanpa disentuh.

# masa untuk berfikir tentang masa hadapan. Sangat.

# kereta tak sempat basuh. Gila berhabuk. Choy. Nasib baik kaler silver.

# masa untuk belajar membuat pastries yang sedap. Aku mengidam nak buat carrot cake(dulu pernah buat tapi tak jadi) dengan cream cheese frosting sebab hari2 pun menghadap cake display. Drooling...

# ada satu bakul penuh baju yang dah dilipat bibik ( ye, aku ada bibik baru sekarang yang super duper rajin dan kuat mengaji.best kan? Haha) yang aku tak transfer pun dalam almari lagi. Pemalas.

# kemas meja study berterabur. Plan aku berterabur. Laci meja aku ade je manusia dalam rumah ni bukak. Aku syak, diari aku pun diorang baca. Haih.

Ok, aku nak gi kerja ni. Masuk pukul 1pm keluar pukul 10pm. Dahlah semalam buat closing. Hidup ni memang awesome. Kan?


- Posted using BlogPress from my iPad

8 comments:

SleepTalker said...

haih..kesiannya. byknye benda terlepas.
whatever it is ur job seems interesting. hari2 dpt jumpa mcm2 karenah manusia. suka;)
btw hadiah anda sy masih sdg tercari2. currently sgt busy. sooner or later i'll send them okeh :)

Hannah Haykhall said...

Hai adikk..
Where have you been eh?haha...
Ya ampun, tak apa lah. Susah2 je.
Meh la datang sini, akak belanja. Akhir bulan okeh (dapat gaji..hahaha).

Benda2 yang terlepas tu, kalau dirancang betul2 boleh je menjadi. Cuma, banyak beralasan dan bertangguh.

Yes, banyak karenah manusia. Macam-macam. Fun pun ye jugak, pening pun ye jugak.

SleepTalker said...

ada je. jadi silent reader. hari ni rasa nak comment.
dekat n9 ke? mcm jauh je. kedai apa?

xpe nanti dlm tgh2 tgk karenah tu boleh jugak cuci mata. untung2 dpt bf sorang haha :D

Hannah Haykhall said...

Sampai hati jadi silent reader je.wuwuwuwuw...
Haha. Takpe faham.

Kedai apa? Kedai kek. Awak nak kek apa , meh akak poskan..teehee.. Choc indulgance nak?

Cuci mata, yes. Bolehlah. Tapi entahlah, tak 'in' la. Setakat good looks, tapi tak ada manners, tak melekat. Hehe. Seriously, my asst supervisor pun kenal tunang dia kat kedai tu. Start daripada jadi customer sampailah dah nak kahwin bukan 9 nie. Dah jodoh.

SleepTalker said...

kek tu buat sendiri kat kedai tu ke?

haha..laam tak mkn choc indulgence. kalau pos abis cair la. xpe2 jgn ssh.

wah..serius. mg dah jodoh kan.
abis tu takkan xde yang melekat haha. mintak num ke pa ke. lol. busy body.

Hannah Haykhall said...

Tak, kek buat dekat kilang. Kata secret recipe. Kang bocor lak rahsia.haha..

Mintak no phone? Hehehe..tak kot. I kan pemalu orangnya. Ceh..takpe takpe, kita tunggu dan lihat...

SleepTalker said...

oh..akak keje kat dekat secret recipe ae?

Hannah Haykhall said...

Ye putri, saya kini bekerja di situ. Haha. Tak secret dah..aihhh..