Sunday, October 21, 2012

I hate Monday

Esok kerja.
Honestly, boring!
Malasnye nak drive pagi2 meredah lebuh raya utara selatan esok.
Nak stay home... :(

Ok, sila bertabah dan sabar.
Mengada sangat ni.
Haih.

Boring weh, takde geng nak borak2.
Takde benda yang nak di excitedkan everytime pergi kerja.
Semua cikgu style mak2 orang, totally out of my tune. Ke aku yang tak pandai bersosial. Lol.
And aku, jadi budak baik la, senyapppp jee..haha.
Dengar je cikgu2 ni gossip semua..baik eh aku? Baiklah sangat.
Boringgggggggggggggggggggggggggg.
Why teaching have to be this way?
Aihh...

Please la. Chaebal!
Cepatlah start cuti sekolah!
Tak sabar ni nak cuti..haha.
Cikgu yang excited nak cuti pulak ni.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Jasmyne Aysha said...

Hey. lama tak datang sini.
dah start keje ae cikgu. cheer up :D
btw try ur best jadi cikgu yg fun k. dulu masa sekolah sy selalu dpt cikgu boring. book based only huhu

these days sy slalu guna perkataan 'chaebal' jugak haha.

Hannah Haykhall said...

Hihihi..
Tgh try nak jadi garang ni..or tegas..
Tapi bebudak ni biasalah, cikgu pelatih/sementara ni dia dah chop boleh kow tim..
Malas la nak marah2.. Tak best..so layan je la bebudak ni..

Cikgu yg kena buli pulak..haha..

Haha..ingatkan ada yg tak tahu 'chaebal'..
Nilah dia pengaruh drama korea..haha..