Wednesday, March 7, 2012

Dua Puluh Tiga

This is one of the reason why '7' is my favourite number. Haha.
Beckham has the no.7 jersey and my long lost crush too- Cristiano Ronaldo.
Few weeks back, I saw him playing in la liga against unfamiliar club ( to me). Wow, dia dah ubah style rambut (nampak sangat tak ikut perkembangan). Much more shorter and clean. Wink wink wink...haha.
Sangat tak ada kaitan but still, that's my favourite number of all. Seven. Siap berangan nak beli no. plat kereta no. 7. Haha..one day...we'll see.

Oh, salah satu kaitannya adalah kerana today is my birthday. Turning 23. What a year.

A sincere prayer is the best gift. Pray for me okeh.. :)

P/S: to the annoying person thanks bagi hadiah perfume ekstra awal sebulan. Hihi..

- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

SleepTalker said...

Wahhh..HAPPY BIRTHDAY!!
Semoga lebih murah rezeki dan sntiasa dipelihara Allah :)
Amin.

Nak bagi present tapi tak tau address. Serius betul ni.

Anyway HB again. Turning 23. Wah. Dah matang neh. Kalau beranak dah 7 ni. hehe. juz kiddin.

Hannah Haykhall said...

Wahahaha..ye, dah agak matang kan. Kalau kawin, sure anak dah 7? Amboii..hehehe...kalau camtu, nak kawin taun depan la..haha..

Eh jap, kira saya pangkat kakak kan dari awak? Kan?

Thanks for the wishes. Amin...

Nak nak hadiah..hehehe..eh, betul ke nak kasi? Ish tak boleh lepaskan peluang nih..

Eh, serius ke? Haha..baiknyer awak

SleepTalker said...

yea. kakak! hehe sy 21. i mean belum lagi pun. soon.

yes2. Amin2.

no xde baiknyer. akak yang selalu baik dengan saya.
rasa macam ada kakak sendiri:)
just a token of appreciation.

sy tak tau apa akak suka. rasa macam gabra pulak.
people said i'm a lousy gift-chooser. haha.

so nanti email sy add akak ok.
tp kalau akak tak ok. then sy respect tu :)

Hannah Haykhall said...

Owh, u 21 ke? Sebaya dgn my lil sister..haha..
Tapi, what's ur email add? Hehe..tak nampak pun kat blog..ala, tak yah susah2. Im not that choosy. Anything will do la dear.

SleepTalker said...

simplebun@gmail.com