Tuesday, September 11, 2012

Cheese Brownies and whatnot..

Remember?

 
 







Berzaman nak upload. Recipe? Blog Tiffin Biru a.k.a En.Mat Gebu. Sila google ye!
Sorry gambar macam hampeh sebab aku 'malas' gilaaa nak capture elok2.
Yang ini versi baked. So kena baked brownies dulu, then bila dah masak baru letak cream cheese untuk 2nd layer. Pastu ukir la corak sesuka hati anda sebelum baked untuk 2nd time.
This is my 1st attempt. Insya Allah nanti buat lagi. Heeeee..tapi nak improvised brownies tu bagi lagi moist.

"Mama kawan mama cakap apa bila mama bawak brownies hari tu?"

"Diorang cakap sedap. Diorang tanya macam mana along buat?"

Ok. Sukaaaa....hahaha.

;)

2 comments:

erine roslan said...

macam sedap je....

hebat2...

Hannah Haykhall said...

Alhamdullilah..
Harap mereka yang makan tak sakit perut..
:)