Tuesday, September 4, 2012

Selasa


Hai.
Wow, post aku untuk september banyak ohh..haha..impressed..
Tapi semua entry selebet.
Oh whatever.

Esok nak jalan jauh, sebab aku yang supirnya.
So kena tido awal ni.
Oh ya, my cheese brownies turn out well. Lalalala..
Pikcha coming soon..pemalas nak upload.

"eh, siap berkamera-kamera" mama tegur sebab nampak aku turun bawak my sis camera.

"dia nak amik gambar kek dia lah tu" adik lelaki menambah sambil mencebikkan bibir dia. Bajet cool ke brader?

Diorang berdua gelakkan aku. Haih.

Malas nak layan.

"esok boleh la mama bawak pergi sekolah. Suruh kawan mama rasa. Jadi tak brownies tu?"

"ehh..jadi jadi..mestilah jadi" hahaha..Tekun tau i buat cheese brownie tu. Gigih ni meredah hujan cari cream cheese tadi..haha.

So, kita nantikan komen daripada kawan-kawan mama pulak.


- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

erine roslan said...

pikcha please.... :)

Hannah Haykhall said...

Soon..
Tapi tak tau bila..
Haha.